Voedselveiligheid en -kwaliteit

Mérieux NutriSciences staat voor het verbeteren van de voedselveiligheid- en kwaliteit door onderzoek, wetenschappelijke excellentie en innovatie in elke schakel van de voedingsketen.

Veiligheid- en kwaliteitsonderzoek is de kern van onze expertise en maakt ons tot toonaangevende partner van de voedingsmiddelenindustrie. Onze analyses worden uitgevoerd door een internationaal netwerk van geaccrediteerde laboratoria met een grondige kennis van de specifieke, steeds veranderende eisen die voor bepaalde branches wereldwijd of lokaal gelden.

Of het nu gaat om het isoleren en identificeren van pathogenen of om het borgen van houdbaarheid en voedingswaarde, wij bieden een keur aan contractonderzoeksdiensten om de kwaliteit en veiligheid van voedingsmiddelen te garanderen, van conceptfase tot in het schap.

Over de hele wereld biedt Mérieux NutriSciences dienstverlening aan op het gebied van analyse, audits, advies, training en onderzoek. Standaard van hoge kwaliteit, maar flexibel in de mogelijkheden om ze aan te passen aan de behoeften van elke fabrikant, verwerker, cateraar of retailer.
 
Meer weten over onze complete Voedselveiligheids- en kwaliteitsportefeuille? .

Onze
Diensten